Sinterklaas en Zwarte Piet schmink kopen

Een Piet hoort geschminkt te zijn. Dat kan zo zwart als roet, maar tegenwoordig worden er ook andere kleuren gebruikt. Bij Pietenland is de Piet nog steeds zwart, maar elke andere Piet is bij ons ook van harte welkom. Uiteraard is ook Sinterklaas is welkom voor de juiste schmink en make-up.

1 tot 36 van de 81

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 tot 36 van de 81

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Make-up en schmink van Grimas en Kryolan voor het beste resultaat

Bij Pietenland hebben wij een groot assortiment professionele schmink en make- up op voorraad van de merken Kryolan en Grimas. Van cake make-up tot schmink op waterbasis en van schminksponsjes tot lijm voor snorren en baarden, alles is aanwezig bij Pietenland. We hebben ook lippenstift voor de bekende Pietenlippen en complete schminksetjes. Een goed geschminkte Piet en Sinterklaas geeft het heerlijk avondje echt iets extra’s, toch?

Specialisten bij Pietenland op gebied van schmink en make-up

Mocht je advies willen hebben over het schminken van Zwarte Piet en Sinterklaas, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van schmink en make-up. Je kunt ons telefonisch en via de mail bereiken, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel in Borne waar ze je perfect kunnen helpen bij het vinden van de juiste make-up en schmink voor Pieten en Sinterklazen.